2022-12-11
Pheromone每次出新一个月嘅booking就即刻full,今次都系执鸡先食到😂-🥩每次去到食咩产地同咩部位嘅牛都系随机,有机会系食啲平时少机会接触到嘅部位/种类,每位$580-♾部分前菜、薯条、甜品都系可以无限encore-🥣个汤几得意,好似龙虾汤咁,但我完全估唔到其实系用大地鱼整嘅西汤-🥩牛黎讲佢系整得唔差 ,算系above average,好过好多一般西餐厅,但系未去到神级-🍟薯条当日炸得唔算好好,少少炸过头,但啲点酱好好食 ,尤其个沙嗲酱几正!好搭😗-🍰最后个甜品就普普通通嘅蓝莓cheesecake————————————————💭我觉得算系食个体验👉🏻店员会叫我地估个汤、酱系用咩食材整/咩口味,增加啲趣味性。行friendly 路线店员都好吹得🤣👍🏻————————————————结论:整体满意同食得开心,去过一次知道点解佢咁难book了😂并唔系因为啲扒整得够神(当然佢都唔会差),而系每晚净系做一round,入面seating又唔算好多。但就因为咁所以有得同朋友一齐慢慢食下、估下食材、倾下计,唔洗急住交枱,坐下坐下就好夜🥂庆生𠮶啲都好啱,带酒水过去唔收额外费用。我觉得可以
-♾部分前菜、薯条、甜品都系可以无限encore
-🍰最后个甜品就普普通通嘅蓝莓cheesecake
————————————————
💭我觉得算系食个体验
店员都好吹得🤣👍🏻
————————————————
结论:
整体满意同食得开心,去过一次知道点解佢咁难book了😂
我觉得可以试一次体验下,整体系合格有余 ,不过单讲食物就未引到我咁快即刻想试第二次住~ (尤其咁难book,会觉得试过一次就满足了XD)