2025-01-20 0 浏览
今日出开天后, 经过fresh fresh bakery , 顺便去买我囡钟意食嘅麻糬包包, 咁啱见到佢出咗好多新年贺年食品, 样样packing 都好靓, 大红色为主, 仲有今年生肖蛇蛇图案,价钱又唔贵,大人细路都钟意,拣吓拣吓都买咗唔少.😂😂新年帝王原味蛋卷 : 好香旦味, 咬落好松脆, -盒都唔少, 冇特别数, 但都超过10 条,抵食帝王阿华田口味蛋卷 : d 个味其他地好少见, 我囡食完一条之后都爱上咗, 我自己食完都觉得味道唔错👍新年曲奇礼盒: 曲奇可自由配搭, 自选9 款, 大人可以拣咖啡/ 抹茶𠯫,细路可以拣朱古力凤梨酥: 个酥皮唔厚, 入面有d 凤梨肉, 好味, 酸酸甜甜, 好味开心果脆糖: 配搭有创意, 食落真系带有开心果味, 又唔会太甜花生角: 好脆口, 个皮唔算厚,劲多花生饀, 食唔停口

花生角: 好脆口, 个皮唔算厚,劲多花生饀, 食唔停口
2025-01-12
其他