5天前
地方企理+环境清幽开方式厨房,透明度高;装修雅致,座位舒适,讲紧UFuFu Cafe。今晚上到去order咗:①美国西冷牛扒🥩配日式洋葱🧅酸汁 $178大大件牛扒有筋有肉,少量脂肪令整体肉质好juicy! 点咗酸酸尾尾的酱汁,开胃得嚟又别有另类风味。即炸薯条十分脆口,配菜车厘茄+粟米粒+青豆使成套戏剧情更热閙!🤪😛②吉列广岛蚝🦪 $58外面炸成脆卜卜,原来里面嘅生蚝咁鲜美,食出阵阵海水味道,合上双眼彷如置身碧波绿水中央,煞是有趣!🤓🤗③芒果🥭多士派对 $138呢场派对🎉真系场面绝不凋萎,香甜芒果大大块,连埋cream冚住下面嘅toast, 不过多士又唔会好腍好湿!仲有软雪糕倍趁!好味😋!④ Flat white coffee ☕️够浓郁味道好吸引🤩!今晚除咗食物上乘外,我哋都享受餐厅的气氛和环境,不会太嘈杂方便朋友尽情聊天💬!#UFuFu#日式餐厅#CWB西餐厅
地方企理+环境清幽
①美国西冷牛扒🥩配日式洋葱🧅酸汁 $178
②吉列广岛蚝🦪 $58
③芒果🥭多士派对 $138
④ Flat white coffee ☕️
够浓郁味道好吸引🤩!
#UFuFu
#日式餐厅