2018-09-30 349 浏览
元朗佳记甜品的B仔凉粉好出名,但从未食过,所以今次特意去元朗朝圣一下,呢度既环境好迫,几乎面贴面,完全唔可以伸直只手,个个人都好似迫地铁咁食,真系有D辛苦!我地拿拿林落单叫野食,叫左鸡翼尖,B仔凉粉同芒果肠粉!蒜香辛辣鸡翼尖首先来到,鸡翼尖好多肉,辣味刚刚好,唔会太辣,蒜味又不太浓,真系几好食!B仔凉粉份量好多好巨型!!好彩之前冇乜点食野,唔系既话,我地都唔知食唔食得哂!!虽然内里的水果唔系乜野贵价水果,都系西瓜蜜瓜木瓜芒果椰果个D,但每款水果都好新鲜好甜,真系好正!!芒果肠粉很多芒果又多汁,肠粉很滑又带芒果香,真的不错!整体来讲,食物真系几好食,但环境就一般,不过下次经过元朗的话我都会再来食,因为食物味道真系唔错!!

我地拿拿林落单叫野食,叫左鸡翼尖,B仔凉粉同芒果肠粉!

芒果肠粉很多芒果又多汁,肠粉很滑又带芒果香,真的不错!

宵夜