2019-04-11
全年365日都可以食火锅,但好似呢间咁有heart,就好少见。$288一位任食两个钟,一般出去食都系咁上吓价钱。 好似系新场嚟,装修几有特色。哗,估唔到一开始已经有惊喜,汤底有炖汤、老火汤、即叫即做生滚汤拣,唔驶加钱,仲可以叫鸳鸯汤底。我地叫左【黄金虫草花花胶鸡煲翅汤锅】拼【足料卜卜花甲龙虾浓汤锅】。 鸡煲翅汤锅啲翅真系超多,鸡味劲浓﹔ 虾浓汤锅有半只龙虾,花甲数一数有廿几只,仲要只只都咁大只开晒口,鲜甜无比。海鲜拼盘种类唔系多,胜在每款都够新鲜。四层架上有好多款唔同火锅料,由上而下:1.台湾空运直送水莲菜、云南高原雪花绣球菌; 2.安格斯雪花牛颈脊、潮汕手打牛肉丸、西班牙黑毛猪腩肉;3.麻辣火锅拼盘(鹅肠、千层肚、黑毛肚、黄喉); 4.川渝筷子牛肉。好多都系任食火锅之中好罕有,的确唔错。出面可以自己攞饮品同蔬菜。出面有啲特色小食。仲有一大版火锅料任拣。每样叫少少试吓,只经排到满枱都系,好有满足感呀! 细细碟,干净整齐。甜品有降火解辣冰粉,提子干同西瓜粒,原味比薄荷味好食,食完口腔会好舒服,清一清之前野食嘅混杂味道。朋友极之喜欢呢度,话一定要encore,我都真心觉得正!
$288一位任食两个钟,一般出去食都系咁上吓价钱。
好似系新场嚟,装修几有特色。
海鲜拼盘种类唔系多,胜在每款都够新鲜。
四层架上有好多款唔同火锅料,由上而下:
1.台湾空运直送水莲菜、云南高原雪花绣球菌;
2.安格斯雪花牛颈脊、潮汕手打牛肉丸、西班牙黑毛猪腩肉;
3.麻辣火锅拼盘(鹅肠、千层肚、黑毛肚、黄喉);
4.川渝筷子牛肉。
好多都系任食火锅之中好罕有,的确唔错。
出面可以自己攞饮品同蔬菜。
出面有啲特色小食。
仲有一大版火锅料任拣。
朋友极之喜欢呢度,话一定要encore,我都真心觉得正!