2020-06-04 1895 浏览
疫情害我都差不多成半年冇打过边炉,咁啱知道佢6月1嘅重新开店,马上约埋老友去帮衬。依间店系依度都好多年,我帮衬都好多年,亦都推介个吾少朋友去试,佢地亦都以熟客为主。佢地拿手好戏当然要尝,今日凑够人数,当然试个条 深海池鱼王,贪佢油脂够,口感又好,又系海鱼,剌身会非常正!今日难得人强马壮,难得见有咁靓嘅大蟹,见到佢已经食指大动,冻食啲肉够甜,出色!食完未够喉,再叫埋份中型象拔蚌,今天食三款吾同嘅海鲜,全部系水准之上,当然价钱吾算便宜,但吾系日日食,一次半次值得付出嘅。食饱剌身当然要番碟 手切本地牛肉,不嬲我钟意 肥位多啲,但今日都食左好多剌身,就改食 肉味够重嘅脊位啦,肉嘅质素冇食咁耐仍保持在水准之上
2020-06-03
  • 本地牛肉