2023-05-11 196 浏览
今晚同妈咪一齐去食日本拉面同丼定食!餐厅系日式风格装修,坐得都几舒服!🌞🌞蒲烧鳗鱼滑蛋丼定食🌞🌞妈妈大赞丼定食好好食,份量好足够!鳗鱼有成个手掌咁大条,而且烧得爽脆香口,肉质嫩滑,肥美!再淋上甜甜嘅鳗鱼酱,真系好好食!个丼仲有渍物、牛舌粒同面豉汤!渍物脆口,带微酸,送饭真系一流!牛舌粒系炆的,细细粒,易入口,仲好好食,爽口,唔会觉得靭!面豉汤内面的海带份量都多!🌞🌞松露叉烧拉面🌞🌞拉面飘住阵阵嘅松露嘅香气,猪骨汤底浓厚不咸不腻,我选择幼面,硬度适中,不黏糊而且仲好挂汤!叉烧半肥瘦,入口松化,浸系松露汤入面更加出色!溏心蛋刚熟未熟,软滑香浓!🌞🌞芝士明太子玉子烧🌞🌞玉子烧卖相好靓,大件!上到枱仲会震腾腾!内里半熟嫰滑,蛋香味浓!而且仲有明太子酱,好正!一切开,芝士仲会拉丝!三种味好夹,好好食!服务:员工态度殷勤,热情!主动话有热水俾妈妈饮!值得一赞!妈妈表示好欣赏,下次会再黎试其他丼定食!
今晚同妈咪一齐去食日本拉面同丼定食!
餐厅系日式风格装修,坐得都几舒服!

🌞🌞蒲烧鳗鱼滑蛋丼定食🌞🌞

🌞🌞松露叉烧拉面🌞🌞