2022-04-03 1458 浏览
太耐冇出过去食嘢,今日心血来潮想食打冷,谂住去慈云山三记,点知原来三月开始到而家都已经无害,所以我哋试咗隔离𠮶间越南阿肥美食☺️听讲住慈云山附近都知道呢间🤗🍴牛油鸡翼🍴蒜蓉牛油味都好香,就算系外卖,拎到返去都系脆嘅,只系肉唔算太入味,建议肉同皮要一齐食😂🍴 咖喱牛腩、蒜蓉包🍴咖喱汁比较稀,底嘅薯仔仲系白色🥲但牛腩同牛筋数量超级多!!而且牛筋腩稔👍🏻而且配上蒜蓉包,蒜蓉包好香,仲系脆嘅,好食👏🏻🍴越南春卷🍴唔似普通嘅越南米纸卷,比较似港式茶楼嘅春卷,但入面内馅都系肉,唔似普通有萝卜,粉丝,而且附上生菜,唔错嘅选择😁🍴椒丝腐乳通菜🍴腐乳好足够,而且镬气十足,份量亦对得起个价钱,性价比高🤓🍴香茅猪扒🍴比较鞋🥲但个味系够,葱油好香,只系可能拎外卖返到去,冻咗,肉比较硬😵排长龙嘅一间小店,不能奢望佢有好好嘅服务态度😂不过系值得食嘅👍🏻

🍴牛油鸡翼🍴

🍴 咖喱牛腩、蒜蓉包🍴

🍴越南春卷🍴

🍴椒丝腐乳通菜🍴
腐乳好足够,而且镬气十足,份量亦对得起个价钱,性价比高🤓

🍴香茅猪扒🍴