露面手工拌麵料理

Biang Biang Noodles
2022-07-15 42 浏览
近排天气实在太闷热,放工后唔系好想凑饭气,行行下见到呢间面店几特别,未试过Biang Biang 面,门前见到餐牌有最爱嘅鸡丝粉皮同埋酸菜鱼,全部都系我嘅最爱,于是就直入揾返个位医肚😆⭐️芥香麻酱鸡丝粉皮⭐️鸡丝粉皮大大碟,用料十足,满满嘅鸡丝肉.上铺上麻酱、芝麻,冷盘开胃醒神👍👍⭐️酸菜鱼套餐配Biang Biang 面⭐️酸菜鱼非常抵食,$78 套餐价,大大碗,酸咸酸菜非常开胃,鱼肉鲜甜滑嫩。Biang Biang .面呢个名个名几特别,所以一试。手工面几特别,面条比较长宽阔,食落去嘅口感介乎刀削面同埋汤面之间,略带烟韧,非常特别。⭐️高汤白菜饺担担面⭐️高汤底香喷喷,奶白色,特别香滑,白菜饺皮薄馅靓,担担面都好出色,果然出自手工拌面店嘅面底系好味啲。菠萝青柠蜜清甜解渴冬瓜龙眼茶养颜润喉

⭐️芥香麻酱鸡丝粉皮⭐️

⭐️酸菜鱼套餐配Biang Biang 面⭐️