咁大个女都未试过酱油蟹,一直都好想试吓,前排听讲呢间餐厅嘅酱油海鲜拼盘好好食,拿拿临book一日过嚟试吓๑˃́ꇴ˂̀๑食物质素唔错,仲要食完埋单𠮶阵老板话俾现金全单有八折优惠,第一次食酱油蟹嘅我表示几抵食 ˃̵͈̑ᴗ˂̵͈̑✎ 酱油海鲜拼盘材料有2只酱油蟹、4只酱油鲍鱼、6只酱油虾同紫菜饭。呢个海鲜拼盘真系好好食,鲍鱼几大块,劲爽口,质素唔错,而佢嘅汤汁清甜得嚟带点咸味,同时加咗辣椒同洒咗啲芝麻,食落惹味;虾滑嫩爽口;蟹壳附有蟹膏,蟹肉未熟嘅时候呈透明,口感如啫喱滑脱脱,嫩滑可口。整体嚟讲味道几清甜且新鲜,听老板讲个汤汁煮咗四个钟以上,即刻拎埋汤汁捞饭唔好哂哈哈!如果想食得更加浓味,可以点甜辣酱,味道同样出色!✎ 韩式拉面份量都几多,材料有拉面、菇、葱、萝卜丝。打咗啲蛋花落去,充满蛋花香味~✎ 特级牛小排肉质滑嫩,有咬口,油花都几靓。

✎ 酱油海鲜拼盘

✎ 韩式拉面
份量都几多,材料有拉面、菇、葱、萝卜丝。
打咗啲蛋花落去,充满蛋花香味~

✎ 特级牛小排
肉质滑嫩,有咬口,油花都几靓。

韩式拉面
特级牛小排