2017-03-21
之前公司同事 结婚 摆酒泥彩福皇宴饮过一次, 觉得呢度 嘅食物质素 都有番咁上下水准, 而且坐得都好舒服地方又干净明亮, 闲时都可以约下朋友仔上嚟食下晚饭。 今晚 同daddy妈咪3个人冇地方去 于是book咗枱上返嚟 食过晚饭先。 脆皮烧腩仔$65 肥瘦适中, 外皮烧到脆卜卜,香口惹味 ,整体唔会太咸, 作为一个餐前小食 ,很不错。 金栗百合泡菜心$78 以上汤炮制嘅菜心鲜甜味美 ,而且够晒腍, 啱晒老人家食, 再加上栗子同埋百合,都系健康食材, 清清地非常不错。 干逼粉丝软壳蟹煲$98 初头谂住 得两至三只, 点不知呢到见到一大煲两个人 真系会食唔晒㗎😂 虽然 觉得酥炸嘅软壳蟹 有点热气 但系炸得实在太香脆, 唔觉唔觉都食晒成煲。 香茅野菌酱油鸡特价$58 超抵食呀 58蚊已经有半只鸡食, 而且 仲要 皮香肉骨, 佢哋自家制嘅香茅野菌酱油 调配嘅酱汁, 咸咸地甜甜地 , 比一般嘅豉油鸡 ,更加滋味。 招牌小炒王$90 这个小菜也十分推介,带著浓香既咸香味。 带子,虾干,鱿鱼, 再加埋啲腰果, 配料多过菜😂, 抵食夹满分。 🖒🖒🖒
脆皮烧腩仔$65
金栗百合泡菜心$78
干逼粉丝软壳蟹煲$98
香茅野菌酱油鸡特价$58
这个小菜也十分推介,带著浓香既咸香味。
🖒🖒🖒