2021-10-19 104 浏览
天气转凉,食返d麻辣嘢,暖下胃先😋之前经过已经想试下呢间,「见见面」,好吸引既川菜,钟意食辣既我,见到Menu已经食指大动!菜式种类好多,多款烤鱼,鸡煲,(自选辣度,又可以配多款配料,另外仲有,虾,蟹,田鸡,鱼头,花蛤,私房小菜,四川凉菜,时蔬,连刺身都有!🌶️肥肠鸡煲 「例牌$168 ,一只$288」可以自选辣度,麻辣,葱,蒜,芫茜,小油,小咸!鸡肉好嫩滑,相当入味,啲配料味好香好突出,辣得黎唔会咸,肥肠软嫩弹牙无异味,鸡煲好出色,出面好小食到咁好食既鸡煲!🌶️毛血旺 $118我朋友话,食川菜肯定唔小得毛血旺,叫左中辣小麻,好足料,有牛柏叶,鸭血,黄豆芽,芹菜,午餐肉,肥肠,木耳,粗薯粉等,辣之余味香浓,豆芽、木耳等蔬菜丰富左毛血旺既口感同层次,配饭一流!🌶️泡椒肥肠 $118炒得好有镬气,肥肠软嫩弹牙,份量仲好多,仲有莴笋垫底,爽脆清香!辣得黎有层次感,味道好惹味!
天气转凉,食返d麻辣嘢,暖下胃先😋

🌶️肥肠鸡煲 「例牌$168 ,一只$288」
可以自选辣度,麻辣,葱,蒜,芫茜,小油,小咸!

🌶️毛血旺 $118

我朋友话,食川菜肯定唔小得毛血旺,

🌶️泡椒肥肠 $118

炒得好有镬气,肥肠软嫩弹牙,份量仲好多,
仲有莴笋垫底,爽脆清香!

辣得黎有层次感,味道好惹味!