2019-06-08
呢间餐厅之前一直都想黎 不过咁岩果次卜就无位 呢次咁岩walkin 就有位 一入到去其实今日都无咩人 我地就2 个人 虽然无咩人 但服务员都安排左我地同人塔枱 坐得比较逼少少讲返野食先 其实都几多选择 呢次我地2 个都唔太肚饿 所以就叫左2 个意粉 之后加左28$ 有个蕃茄忌廉汤同再加12 $ 有大大杯冻朱个汤蕃茄味几重 所以怕酸既人可能就麻麻地 但对于我呢个钟意食蕃茄既人黎讲系几好饮 同埋冻朱好浓同好大杯 2 个人都系岩岩好饮晒一杯 系几唔错 落朱古力粉都几重手 同有沟到奶首先讲下个明太子牛油果鲜虾意粉($98)d虾好大只 个意粉几浓味 有脆肉瓜 牛油果 都几健康 但唔好expect d虾系新鲜虾 虾味比较淡少少 再讲个黑松露意粉 钟意食菇既人岩晒 d菇煮得几好食 同有唔同种类既菇 d意粉几creamy 捞埋蟹籽食就一流总括黎讲系一个几好既用餐经验 卖单2 个人加埋一 260$ 假日食饭黎讲价钱都算合理 同埋野食既质素大家都满意
首先讲下个明太子牛油果鲜虾意粉($98)
总括黎讲系一个几好既用餐经验