2024-03-27 50 浏览
*/无论天气热定天气冻都好,我哋都好中意打边炉🍲今次我哋去左屯门花月宫🤭餐厅环境:位于二楼,有lift搭上去,好方便👍🏻👍🏻入到餐厅之后,餐厅环境十分光猛,而且佢哋嘅座位劲阔落,大枱可以坐到8至10人,一大班朋友嚟食都可以👍🏻👍🏻👍🏻食物方面:因为我哋唔食辣,所以叫咗蕃茄浓汤海鲜锅,佢哋仲有好多其他特色嘅汤底,例如有:冬瓜粒浓汤花胶鸡、花月宫浓汤猪骨煲、药膳花雕花胶醉鸡锅,下次试吓其他唔同口味先🤭🤭🤭佢哋除咗有唔同嘅肉类之外、仲有刺身、特色小食、丸类同饺类,都系手打架🤩🤩我哋食左牛骨浓汁牛丸,十分弹牙,同一般食到嘅牛丸好唔同😆😆😆而美国顶级手切封门柳十分新鲜,切得岩岩好,吾会太厚,仲有日本北海道花豚猪卷,薄得黎好好食,肉汁鲜嫩👍🏻👍🏻👍🏻饮品方面,我哋叫咗自家竹蔗茅根,好甜好足料😎仲有埋红萝卜同马蹄👍🏻👍🏻👍🏻花月宫 (屯门)屯门良德街8号珀御1楼101号舖

餐厅环境:

食物方面:

花月宫 (屯门)
屯门良德街8号珀御1楼101号舖