2016-05-09 5046 浏览
Member 都要book左成个星期,终于食到了,好开心!同事一行5人,今日不太满座,一开始同事已order五个菜,我同另一同事迟行一步,追加两个菜!先来黄金虾,满蝶黄金,好满足。我好喜欢吃蛋黄,于是把黄金扫清。咸咸的蛋黄包住爽口弹牙的大虾,虾好鲜。听同事讲有2种虾,一种系连壳,另一种系我地order既冇壳!去了壳好方便,啖啖肉上海粗炒比想像中大碟,好够味,小量肉丝及菜相伴,卖相一般,有点油腻。剪锅贴,顶瓜瓜,薄薄煎得香香既皮包住够哂味充满肉汁既肉,人间美食啊!好重身好有份量!生煎包也同样美味。一样系薄薄的皮配充满肉汁既肉臭豆腐,要两件起,叫了两件,一般店好少会有得吃,我试了小小,够臭,但唔党好吃,只党得好鞋雪菜肉丝年糕,年糕一向冇味,配以咸咸地的雪菜,好清新,好有风味个葱油饼,好香口,好脆既芝麻脆皮,好好味,但食一件会好饱,建议同多d人食,小食多滋味!
Member 都要book左成个星期,终于食到了,好开心!

生煎包也同样美味。一样系薄薄的皮配充满肉汁既肉

2016-05-09