餐厅: 隨心
资讯:

2019-12-24 43 浏览
运动完后,又去揾嘢食医肚,经过海光街,成条街都系食肆,咁就随心揾一间食肆,甘桥😂⋯⋯果然就入咗去随心❤️...........打开餐牌,见到有肉骨茶🥰🥰🥰🥰🥰🥰我钟意饮肉骨茶系因为之前去星加坡既时候食过.之后就爱上肉骨茶的味道⋯⋯了,见到呢间铺有肉骨茶,当然要食。味道浓厚,饮落有我去旅行时既肉骨茶味道感觉,好味道,加咗冬菇🍄,肉骨茶就更甜,带有适合香港人的味道而又不影响马来的特色😊😊😊😊😊肉骨配上酱汁一齐食,更加鲜味无骨海南鸡饭——鸡肉鲜嫩,肉质滑溜,油饭更多是做得出色...........配菜有云耳,又爽口又好味,加埋一齐食极之配合芥兰炒猪颈肉——-炒得有镬气又够香,猪颈肉肉质鲜嫩咬落爽口,够晒口感,芥兰鲜嫩亦炒得恰当😉价钱唔贵又抵食,最值得称赞系招呼服务好,但又唔会收加一服务费,真系绝对抵食,味道也做得不错👍👍👍👍👍装修环境别致,地方宽阔,坐喺边个位置都系食得甘舒服😉😉

打开餐牌,见到有肉骨茶🥰🥰🥰🥰🥰🥰

肉骨配上酱汁一齐食,更加鲜味

配菜有云耳,又爽口又好味,加埋一齐食极之配合

装修环境别致,地方宽阔,坐喺边个位置都系食得甘舒服😉😉