2022-03-19
屯门市广场开咗呢间有得食pancake嘅店之后 终于都嚟咗捧场☺️位于商场三楼戏院对面嘅开放式位置 下午时间嚟到唔系好多人 但都keep住有一枱接一枱客人😉呢到主打soffle 但其实仲有spaghetti sandwich toast salad pancake... 最特别嘅系有个 焦糖爆谷pancake 虽然我冇叫但睇落好似几吸引🤣 🍮杂莓三重奏梳乎厘 💰92 本身谂紧要原味定杂莓好 最后觉得杂莓嘅味道会丰富啲 所以拣咗杂莓😆三大块souffle都几厚身 软绵绵空气感十足 仲有好香嘅蛋味😍配埋甜忌廉&果酱 酸中带甜 仲有粒粒新鲜水果砌得靓靓 草莓蓝莓桑莓同香蕉🍓🍌 🍝卡邦尼烟肉意粉 💰72主食方面叫咗卡邦尼意粉 有好多配料 烟肉 蘑菇 仲有温泉蛋🥚意粉硬度适中 分量嚟讲唔系好多 但好creamy同挂汁😊 ☕伯爵茶鲜奶咖啡 💰+32 (原价42)呢度嘅饮品冷热同价 除咗coffee 仲有non-coffee嘅latte juice soda tea🌸令我意外嘅系 居然附送咗风干橙片🍊🤭未试过呢个配搭 淡淡嘅earl grey tea+浓浓嘅coffee+酸涩嘅orange 个味道几特
🍮杂莓三重奏梳乎厘 💰92
🍝卡邦尼烟肉意粉 💰72
☕伯爵茶鲜奶咖啡 💰+32 (原价42)
呢度嘅饮品冷热同价 除咗coffee 仲有non-coffee嘅latte juice soda tea🌸令我意外嘅系 居然附送咗风干橙片🍊🤭未试过呢个配搭 淡淡嘅earl grey tea+浓浓嘅coffee+酸涩嘅orange 个味道几特别
🔔另设加一