招聘中
最高可达 $25,000
月薪 (面议)
餐厅: Chatterbox Café (AIRSIDE)
资讯:

2024-08-19 289 浏览
话说都一段时间冇去启德 AIRSIDE 行街街,寻晚就约埋 friend 放工过去行下,其实𠮶度真系超方便!屯马线启德站一出闸就系佢商场👍🏻 经过之前行 K11 Musea 见过嘅新加坡餐厅 Chatterbox Café ,见佢海南鸡好似几正 & 二人餐又几抵,就入去试下😁 佢餐牌写个海南鸡饭系咩文华点解呢,Google 一 search 先知原来佢哋系源自新加坡文华大酒店;既然咁犀利,二人餐其中一个主菜就叫佢啦!(佢仲好细心可以拣鸡胸或者加钱要髀,不过我哋冇特别拣) 佢海南鸡饭上嚟之后,又的确冇令人失望,又滑又有鸡味😋 讲真佢个香油饭都好食,如果可以大碗啲就好🥹 另外主菜我哋叫咗佢个香炒河粉烩牛肉,佢只河粉唔系普通料,系比较有特色嘅粿条嚟!而啲牛肉都唔系普通餐厅炒牛河𠮶啲行货,大大块份量都唔少。另外小食就拣咗炸素春卷,就正常发挥,另外仲跟埋一碟酱油生菜,佢有啲油葱酥系面 ok 嘅👍🏻🍽 Chatterbox Café九龙城启德协调道2号AIRSIDE B1楼B114号舖
佢海南鸡饭上嚟之后,又的确冇令人失望,又滑又有鸡味😋
讲真佢个香油饭都好食,如果可以大碗啲就好🥹

🍽 Chatterbox Café
九龙城启德协调道2号AIRSIDE B1楼B114号舖