2021-03-21 143 浏览
白色情人节食好啲就拣咗铜锣湾呢间西餐厅撑枱脚,我地都系第一次到访。食物质素水准以上,特别喜欢佢地嘅Pepperoni Pizza,食到饱饱再去附近行街就perfect啦!店员先奉上餐包,热烘过嘅餐包几香脆,再配上香草牛油,都几特别!法式焗田螺一粒粒圆滚滚嘅薯蓉映入眼帘,好可爱呢!内里藏有鲜味田螺,本身薯蓉无乜调味,所以田螺鲜味更突出,薯蓉绵滑质感都好出色。龙虾汁蟹肉天使面最期待嘅画面,蟹肉甚多,天使面幼幼好入味,食落顺滑。平时食厌咗意粉嘅朋友都可以试吓呢款天使面。Pepperoni Pizza当天最惊喜就系呢款辣肉肠pizza, 除咗芝士拉丝够芝味外,辣肉肠油份逼出超诱人~本身又带咸香,薄饼薄脆无负担真系令人想一食再食!食物种类同款式都好多,更有唔同主食,不过当日有点饱就无点到肉类,期待下次再一尝。

法式焗田螺
一粒粒圆滚滚嘅薯蓉映入眼帘,好可爱呢!

龙虾汁蟹肉天使面

最期待嘅画面,蟹肉甚多,天使面幼幼好入味,食落顺滑。
平时食厌咗意粉嘅朋友都可以试吓呢款天使面。
Pepperoni Pizza

本身又带咸香,薄饼薄脆无负担真系令人想一食再食!