餐厅: CARNE’S ARGENTINIAN STEAK HOUSE
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2022-07-14 84 浏览
第一次试阿根廷菜🇦🇷菜式非常有特色而且款款都好好食‼️非常推介佢嘅阿根廷牛🥩酒水🍷亦有多款选择餐厅嘅装修具空间感落地玻璃令到景观开扬营造到一个舒适嘅环境暗暗地嘅环境好有情调🕯啱晒情侣约会👩‍❤️‍👨或者系朋友聚餐🔸𝗔𝗽𝗽𝗲𝘁𝗶𝘇𝗲𝗿 𝗔𝗿𝗴𝗲𝗻𝘁𝗶𝗻𝗶𝗮𝗻 𝗘𝗺𝗽𝗮𝗻𝗮𝗱𝗮𝘀 $𝟭𝟮𝟴𝗕𝘂𝗿𝗿𝗮𝘁𝗮 𝘀𝗮𝗹𝗮𝗱 $𝟭𝟯𝟴🔸𝗠𝗮𝗶𝗻 𝗦𝗶𝗿𝗹𝗼𝗶𝗻 𝟭𝟰𝗼𝘇 $𝟯𝟰𝟴𝗣𝗮𝘀𝘁𝗮 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝘄𝗵𝗶𝘁𝗲 𝘀𝗮𝘂𝗰𝗲 $𝟮𝟮𝟴🔸𝗦𝗶𝗱𝗲 𝗱𝗶𝘀𝗵𝗦𝗸𝗶𝗻𝗻𝘆 𝗳𝗿𝗶𝗲𝘀 $𝟱𝟴🔸𝗪𝗶𝗻𝗲𝗠𝗮𝗹𝗯𝗲𝗰 𝗔𝗹𝗮𝗺𝗼𝘀 $𝟲𝟴/𝗴𝗹𝗮𝘀𝘀入座后店员会送上一篮🥖面包,面包相当松软,搽埋牛油食就仲正😋Burrata salad好特别,主角系Burrata cheese,食落好creamy,奶味香浓,配埋车厘茄食好夹🤤Argentinian Empanadas系阿根廷馅饼,馅料以碎牛肉为主,外层炸得好酥脆,入面嘅馅料好惹味😋Sirloin Stake 🥩 系今晚嘅主角,14oz超级大块,熟度我哋拣咗Medium ,食落牛味好浓,口感好juicy,非常高质😍 意粉睇落好似无咩特别,点知食落好有惊喜,面身好弹牙,
第一次试阿根廷菜🇦🇷

🔸𝗦𝗶𝗱𝗲 𝗱𝗶𝘀𝗵
𝗦𝗸𝗶𝗻𝗻𝘆 𝗳𝗿𝗶𝗲𝘀 $𝟱𝟴

🔸𝗪𝗶𝗻𝗲
𝗠𝗮𝗹𝗯𝗲𝗰 𝗔𝗹𝗮𝗺𝗼𝘀 $𝟲𝟴/𝗴𝗹𝗮𝘀𝘀

Sirloin Stake 🥩 系今晚嘅主角,14oz超级大块,熟度我哋拣咗Medium ,食落牛味好浓,口感好juicy,非常高质😍 意粉睇落好似无咩特别,点知食落好有惊喜,面身好弹牙,White sauce好香忌廉味,连埋磨菇同意粉一齐食劲正😍Skinny fries即系阿根廷薯条,口感比一般薯条更香脆👍喺一个咁relax嘅环境下我哋仲叫咗两杯red wine chill一chill🥂
2022-07-05
  • 𝗦𝗶𝗿𝗹𝗼𝗶𝗻