2011-10-24
呢间想食好耐, 但次次经过都是一条长龙, 所以一直未有机会今日下午茶时段经过, 只排了一枱, 所以好快有得坐下, 仲要两人坐大卡位今天叫了 BLT 套餐, Classic 套餐, 左转 sweet potato fries, 右加朱古力 milkshake包 - 大家都讲了, 好, 比 T 记好, 但又不是好好多薯条同 sweet protato fries - 同 T 记差不多一样重点黎啦! 朱古力 milkshake - 哗! 滑, 甜, 丰富, 这是一路食, 一路饮, 一路食, 一路饮的感觉边有咁好味的 milkshake饮第一啖, 已经觉得滑, 甜度适中但最初有少少嫌佢唔够碎冰在内饮下饮下就出现神奇的事情, 杯 milkshake 完全无受时间所影响, 无变水, 无变淡可想而知杯野有几足料结果两人都是饮哂杯野 (苹果汁同 milkshake), 食哂两个包, 但薯条就饱到要投降简单一句, 十分满意同开心的下午茶
包 - 大家都讲了, 好, 比 T 记好, 但又不是好好多
边有咁好味的 milkshake
饮第一啖, 已经觉得滑, 甜度适中
但最初有少少嫌佢唔够碎冰在内
可想而知杯野有几足料
简单一句, 十分满意同开心的下午茶