每个Happy Friday都一定出街街食饭的我❤️今次同朋友拣左铜锣湾呢间Urban Coffee Roaster🥰佢就系Fashion Walk附近,地点好方便👍🏻入到去地方好宽敞,而家有落去玻璃,俾人感觉好舒服😌♦️ 水牛鸡翼(八只)♦️ 喇沙烤原只鱿鱼配薄荷酱佢鱿鱼好鲜嫩,薄荷味会比较出♦️ 香烤牛骨髓配酸种多士烤蒜头真系好少地方会食牛骨髓,系呢度竟然俾我揾到!牛骨髓真系好大条😱我们将烤蒜头搽系酸种面包上面,再加小小牛骨髓,一齐食,真系好正🙌🏻♦️ 松叶蟹肉软壳蟹饭个底系饭,再加上沙律酱、蟹子、莲藕同松叶蟹肉、再放上软壳蟹同葱♦️ 香浓咸蛋黄薯条🍟好香咸蛋黄味,送酒一流!♦️黑朱古力脆片蛋糕整体而言唔会太甜,食落中间有生朱古力,入口即溶,再加上脆片给予的口感,系是日嘅最爱😍♦️少爷啤酒1842-港岛Imperial IPA🍻一嚟到,见到斟啤酒嘅玻璃杯有雪过👍🏻爽!真系好好饮,好清新❤️♦️ Hot Tumerica and Lemon Ginger Tea朋友唔太好酒,所以拣咗呢杯,Lemon Ginger味都出嘅,好饮!另外,餐厅亦有啲位置系卖下衫、杯、冲咖啡的产品,大家都可以行下睇下有无心水😉
佢就系Fashion Walk附近,地点好方便👍🏻

入到去地方好宽敞,而家有落去玻璃,俾人感觉好舒服😌

♦️ 水牛鸡翼(八只)

♦️ 喇沙烤原只鱿鱼配薄荷酱
佢鱿鱼好鲜嫩,薄荷味会比较出

♦️ 香烤牛骨髓配酸种多士烤蒜头

♦️ 松叶蟹肉软壳蟹饭

♦️ 香浓咸蛋黄薯条🍟
好香咸蛋黄味,送酒一流!

♦️黑朱古力脆片蛋糕

♦️少爷啤酒1842-港岛Imperial IPA🍻