2024-06-21
呢间餐厅系无意中有一个星期日发现,见到装修唔错,所以入去谂住食个brunch。我哋order咗一个EggBenedict,明太子三文鱼籽带子意粉,同埋苹果抹茶巴斯克蛋糕。呢间Cafe嘅食物出品都几出色,Egg Benedict 𠮶个包又软又脆,唔系平时𠮶种硬绷绷嘅包,个蛋煮得刚刚好一切流心,烟三文鱼味道可以,成个调味,再加上个卖相真系好好食。呢个大推!个意粉就嫌佢份量细咗少少,不过真系味道搭救,个带子唔似啤咗水𠮶种,咬落去硬硬地一丝丝嘅,似系𠮶啲刺身级,都几好食!不过我so far最钟意都系HeSheEat嘅明太子三文鱼意粉,𠮶个真系世一冇得比!巴斯克蛋糕个味道都几出色,抹茶味都几够,好钟意佢入边有一粒粒苹果,配埋个麻糬个口感好特别。以一间cafe嚟讲佢嘅甜品都算几出色。可以一试!