餐厅: Coco Fish
资讯:

2021-02-28 292 浏览
今日去左屯门朋友屋企探佢,去之前系果附近食个lunch~礼拜日下午一点半去到唔驶等位~我叫左一个午餐厚切猪扒煎蛋饭配泰皇汁,饮热柠水,另外加左个小食酸辣无骨凤爪~餐厅无咩人,外卖单都唔系特别多,但出菜好慢,咁简单既颓废凉盘同碟头饭都等成廿分钟先有。。。猪扒好厚好大块,里面肉质嫰滑,有啲油腻但可接受,煎蛋脆边里面流心,泰皇汁有啲似咖哩加椰汁,开胃唔辣送饭一流,$43包热饮黎讲性价比几高👍我好似第一次喺餐厅饮热柠水系冇一片片既柠檬系里面但有柠檬味,仲几够味,都几特别😅反而个酸辣无骨凤爪$28超细碟,大约得四件凤爪同劲多洋葱配菜,味道正常但唔抵食👎整体可以一试,不过要系唔赶时间既情况下同埋建议叫正餐饭面唔好叫小食会比较抵~
今日去左屯门朋友屋企探佢,去之前系果附近食个lunch~
礼拜日下午一点半去到唔驶等位~
厚切猪扒煎蛋饭配泰王汁

热柠水