2024-07-29 438 浏览
当天大概下午2点半左右, 我们点了葱油猪扒饭, 常餐,两杯餐饮。 常餐既汤面和猪扒饭大概20分钟左右到, 但是常餐的肠仔炒蛋就要再等多15分钟才到, 𠮶时汤面已经食完了。 之后两杯饮品追了三四次都未有, 隔离位食常餐的都是欠饮品, 侍应都没有真真正正去追, 之后又话厨房食紧饭。 如果厨房真系食紧饭, 厨房无人, 不如落场啦, 点解仲要开门。 😠喺啱啱坐低𠮶阵, 隔离枱都食晒野, 谂住走𠮶阵先至上份公司三文治, 𠮶枱客都等左咁耐都冇, 野都食完, 话谂住饮埋杯嘢都埋单走。其实呢间集团餐厅一般都系咁, 上餐又慢又乱, 到埋单𠮶阵仲要唔收现金😒,如果系老人家无电子支付, 八达通又无钱, 咁点算🤬唔推荐, 也不会再去😡

唔推荐, 也不会再去😡

2024-07-28