2023-02-15 440 浏览
- 嘢食出得劲慢,等咗好耐先有寿司食,而同一时间order的天妇罗系等咗1个钟以上- 食物中等,唔觉特别好食,串烧都ok,叫咗个A4和牛铁板烧,完全无铁板烧嘅味道- 侍应欠专业,我明节日系会忙,公司未必安排足够人手,但问咗天妇罗几时到2次,都无人回应,终于等到出菜,侍应就掉咗一件落地下,叫我地食住其他先,再后补,跟住个reception女侍应就嚟话last order,我想讲返头先欠1件天妇罗,话会补返比我地,女侍应唔知真听唔到定扮听唔到就走咗,我叫返佢返嚟讲多次比佢听,佢问返我咁头先边位侍应同我讲比返我(我一定有记住你餐厅嘅员工名啦),呢位reception女侍应系我地一入餐厅,已经无咩礼貌,见我地企系门口,佢行出嚟时无望我地就行过去柜位。呢间野环境系ok,但真心唔会再帮衬,坐我后面果枱都系等野食太耐cancel order埋单;坐我前面果枱都追食物同投诉服务差。劲差体验