2023-12-06
<Peek a Poke> 📍尖沙嘴站💜Build ya own bowl🥣🥄 💰$133自选配料嘅好处就系可以叫好多自己钟意嘅款式,再一齐食o(^▽^)o Meow小编叫左三文鱼刺身、鸡蛋丝,海带芽、木鱼丝、半熟流心蛋、蕃茄仔、豆腐、沙律菜(多选),一上枱嘅时候系望到满满劲多配料,好有满足感(^з^)-☆另外以任选配料,例如芝麻、果仁、脆蒜片,加上海盐调味,令到味道更加入味👅鲣鱼酱油味道好香浓,而且因为加咗麻油,所以更加入味(o^^o)成个bowl都十分健康,而且用料新鲜&份量大,睇得出厨师选材的用心(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)🩷💜California 加州风味🥄 💰$98同样一上枱之后就比佢好大碗嘅份量惊艳左😳首先,珍珠醋饭食落比较硬身,应该因为加咗盐,所以食落去有少少咸味,食落会有淡淡的果仁芝麻酱味,味道唔会抢咗本身青瓜🥒同三文鱼刺身的香味,而且同行朋友叫咗多菜,感觉上十分健康🤤👍💜椰青水 💰$5椰青水味道好浓,感觉上好似食过新鲜出嚟再攞俾我哋饮咁💜香蕉奶昔🥛 💰$58香蕉🍌味比想像中更加浓郁,而且仲有好浓稠的牛奶味,成杯奶昔好杰挞,好有满足感🤤🤤🫶
💜Build ya own bowl🥣🥄 💰$133
💜California 加州风味🥄 💰$98
💜椰青水 💰$5
椰青水味道好浓,感觉上好似食过新鲜出嚟再攞俾我哋饮咁
💜香蕉奶昔🥛 💰$58