2019-02-24
酸菜桂鱼$278一兜嘅酸菜桂鱼可以四个人食用 个碟大过个头 份量超多 酸度同咸度适中 好鲜甜 连汤都可以饮埋 配料方面 除咗桂花鱼同埋酸菜之外 仲有大量秀珍菇 桂花鱼肉厚薄度适中唔会一夹就散 鱼肉连埋鱼皮厨师刀工一流 肉质细腻滑溜 又唔腥蒜泥白肉$58蒜泥打到非常难 所以蒜头味非常突出 好适合重口味人士白肉砌得好薄 半肥瘦入口即化 夹埋啲蒜泥一齐食劲惹味干锅田鸡$158红卜卜嘅一大兜干锅 见到都觉得辣 食落原来好麻 田鸡入晒味 肉质嫩滑 送酒一流川卤大肠$68卤水汁够味 大肠炆得好林 每条大肠都好肥美 入口弹弹的 脂肪感十足 好好食呀炒莴笋丝$98时间炒得啱啱好 入口还是脆脆的 食咗咁多浓味嘢 食番啲清清哋嘅菜 即刻觉得好清新鲜榨雪梨汁$168新鲜榨取 味道真实 清甜嘅雪梨汁有助解辣职员服务周到 非常贴心值得称赞我哋四个人叫到都系一套嘢食 平均消费都系300蚊 而且每道𩠌菜味道正宗各有特色 水准又高 本人表示非常满意食川菜不妨考虑满江红 地点位于尖沙咀加连威老道 方便就脚 环境又舒适
酸菜桂鱼$278
蒜泥白肉$58