2024-02-28 66 浏览
我第一次食依家餐厅,因为屋企附近同都算OK多Like。同老婆两个人叫咗个 Ribeye for 2 Steak Set. 有汤 (1 南瓜汤,1 龙虾汤),truffles fries (可以拣cheese oyster instead ),1 KG Ribeye steak,2 chocolate cake。2个汤,正常。我对个龙虾汤一开始冇抱太大期望,所以还OK。 个人意见,因为龙虾汤要加18蚊,所以可以不试。Truffles fries,够热,啱啱炸出黎。不过,truffles fries 一 D truffle 味都冇。你当佢系普通fries 食都OK。但系如果你对 truffles 有期望的话,就算吧。拣chess oyster 吧。Ribeye (我叫 Medium),冇牛味,多根(完全切唔开)。 坚差⋯⋯Chocolate cake,正常。总体黎讲,今餐唔值$588。唔会再嚟。我个人意见,唔洗试。

Chocolate cake,正常。

总体黎讲,今餐唔值$588。唔会再嚟。我个人意见,唔洗试。