2023-02-28
元朗开咗咁耐都冇机会食 开到嚟中环终于都食到排队到有嘢食 都系30分钟左右 仲可以坐住等比起元朗店要企定定成粒钟 实在系舒服得太多默默系到整餐牌同元朗大同小异 亦有啲系中环限定嗌咗一个set +压饼台湾肠刈包 $63(煎台式地瓜酒香肠, 蒜香蛋黄酱, 炸蒜, 柠檬醋渍青瓜丝)好软熟嘅包包 哎哟 又真系几好味台湾肠酒味都几浓 但我唔特别钟意阵味🫣而蛋黄酱+炸蒜 好正好惹味再加啲青瓜丝 解解腻 所有嘢配搭上嚟都唔错下次应该会再试埋其他款转lunch set +$28$28有地瓜条+可乐 都几抵食地瓜条份量都几多 仲要新鲜炸起 够热够脆四式芝士压饼 $40饼皮整到脆卜卜 一咬落去 全都是芝士🧀~~~但又未去到好惊艳🫣唔使排好耐嘅话 都会再食
排队到有嘢食 都系30分钟左右 仲可以坐住等比起元朗店要企定定成粒钟 实在系舒服得太多 默默系到整 餐牌同元朗大同小异 亦有啲系中环限定 嗌咗一个set +压饼
台湾肠刈包 $63
转lunch set +$28
$28有地瓜条+可乐 都几抵食地瓜条份量都几多 仲要新鲜炸起 够热够脆 四式芝士压饼 $40