2021-02-23
刈Bao台式创意小食 (葵芳) 💛••••••••••••••••••••••••••••••✄( •8• )✄( •8• )✄( •8• )✄( •8• )••••••••••••••••••••••••••••••♥️餐点:•古早味腩肉刈包+盐酥鸡 $42••••••••••••••••••••••••••••••♥️食评:第一次食刈包🤤个包嘅质地好得意,软熟但唔黐口,甜甜地,即使个馅有汁都唔会整到湿晒淋晒,连埋个馅料一齐食几夹。个腩肉都错,唔会太肥,啲肉都唔韧,调味不错。盐酥鸡即使外卖返到屋企先食都仲热,都唔会淋,不过觉得可以再重口味啲🤣鸡肉唔算干,但整体有进步空间~••••••••••••••••••••••••••••••♥️特色:刈包系呢间店嘅主打小食,确实唔错!另外小店都有其他台式小食,例如甜不辣、香芋地瓜球、台式香肠等等。••••••••••••••••••••••••••••••
♥️餐点:
•古早味腩肉刈包+盐酥鸡 $42