2024-07-17 200 浏览
「bingle bingle 空中列车烤肉」。佢嘅名已经好吸引人,特色之一就系佢会用列车送餐到你面前,真系好有惊喜感啊!首先,我要讲下佢嘅环境。佢嘅店里非常新潮,装潢靓到冇话讲。你一踏入去,就会感受到一种时尚嘅氛围,真系加分!我叫咗两份set嚟试下,第一份系「1++韩牛日韩极上套餐(150g)」,转左温泉蛋紫菜饭。第二份系人气牛肉三拼套餐(150g)。系嘅,我真系系个肉食爱好者,所以拣咗两份牛肉嘅餐单。佢嘅牛肉质素真系一流。好嫩好多汁,入口即溶。我真系好钟意食烤肉!拍日将牛肉烤得刚刚好,保持住肉质嘅鲜美。而且,佢哋嘅酱汁选择亦好丰富,可以满足到唔同口味嘅客人。除咗牛肉,佢哋嘅温泉蛋紫菜饭亦好出色。蛋煮得刚刚好,蛋黄流心,配上软绵绵嘅紫菜同饭,真系一绝。我对「bingle bingle 空中列车烤肉」嘅评价系非常正面。佢哋嘅环境好新好靓,而且佢哋嘅牛肉质素一流,真系值得一试。下次你有机会嘅话,记得去试下佢哋嘅韩牛日韩极上套餐同人气牛肉三拼套餐啊!