2021-08-08 120 浏览
想嚟呢间餐厅好耐,终于就啱时间去大角咀就book左6pm准时入座!墨汁同软壳蟹呢两种食材对我嚟讲有说不出嘅吸引力,朋友皆形容为我嘅食物,今次呢个combo一出现又点可能唔order 丫~ 墨汁同mozzarella 完美融合,食多两啖就发觉mozerella同批中间好特别咁加咗一层好薄嘅薯蓉,出奇地好好食,认真创意满分!软壳蟹好juicy又脆,呢个墨汁芝士软壳蟹烧烟三文鱼海鲜Pizza超好食,冇令我失望!明太籽樱花虾配青瓜丝扁意粉一上碟就比青瓜丝山吸引左,青瓜丝成为味道偏咸明太籽嘅小清新。意粉个汁放耐左会变杰身,建议尽早享用。Signature 冻二世祖特浓朱古力用扁身玻璃樽装住,另外有只好的骰嘅杯比你倒出嚟,仪式感十足!特浓朱古力真系好浓滑又唔会好甜,最神奇嘅系朱古力真系浓到会挂系只杯侧边㗎,真材实料!两个人share啱啱好!呢间餐厅食物质素唔错,而且餐牌有唔少特别嘅菜式,值得一试!Menu-

墨汁芝士软壳蟹烟三文鱼海鲜pizza

明太籽樱花虾配青瓜丝扁意粉

冻二世祖特浓朱古力

呢间餐厅食物质素唔错,而且餐牌有唔少特别嘅菜式,值得一试!

Menu-
2021-08-07