2019-07-02
行开旺角tea time见呢间专卖鸡翼又有啲人等下咁就望下。上面唔同嘅鸡翼都几吸引,见下面咁多只嘅餐做到会都几过瘾叫完都要等等,因为佢即整,每次整四只,劲新鲜滚热辣。铺面唔大,都叫做有位俾大家食下,当中呢句几应景:不要仪态,只想吃鸡翼先黎个文青风玫瑰,上面几块玫瑰花瓣,应该就系命名意境?一食,虽然有啲论尽,但真系劲好味。好多肉汁,几甜,只味几独特!食完一只唔舍得停要再食再黎鼠尾草咸蛋黄哥,钟意咸蛋嘅朋友真系必食,食到中途有食紧月饼中间个蛋黄嘅感觉,但系口感系鸡翼,相当特别,难怪会系宣传纸入面嘅翻食之冠最后呢款系“我系咸柠七”,咁多款我最钟意呢款,多汁又黎又几fresh,咸咸酸酸又几开胃我食果个系$112餐,跟青苹果薄荷冰绿茶,鸡翼唔fresh果堆劲夹杯嘢饮,一冻饮一热鸡翼真系劲爽劲夹!食完再谂番成个过程,又真系好应佢果句:不要仪态,只想吃鸡翼
上面唔同嘅鸡翼都几吸引,见下面咁多只嘅餐做到会都几过瘾
食完再谂番成个过程,又真系好应佢果句:不要仪态,只想吃鸡翼