2023-01-29 2767 浏览
用whatsapp订座,原本谂住订6点,通知我8:30要还枱,叫我可以5点到,3个半钟可以慢慢食。店有2层,当天楼上𠮶层有人包场,我们坐下面𠮶层。枱放得好密,大家要保持忍让哦!因为你和后面那位客人会没有距离。如要去洗手间,要预早小小行出去,因女厕只得一格。店员全部都好有礼貌。跟上菜跟得好足,不过如果唔系5点开始食,上菜会慢些。首先任食鸡煲,鸡煲要炒4次,每2分钟炒1次,自己炒呀!我们order唔辣,但店员主动同我们讲可另上辣酱,超好服务。鸡肉好滑,豆卜入味,麻辣酱好香。海鲜用蒜蒸,上面加葱。有扇贝、鲍鱼、龙、圣子、蚌、虾、乌冬。店员主动帮我们影相。农历新年能够食到咁新鲜的海鲜实在太正。火锅我们选了清汤腩汤底,店员会叫我们先喝汤,之后帮我们加汤打边炉。汤清甜、重胡椒味。当时吃了件萝卜,唔好味,但打边炉尾声时再吃,超甜呢!在FB或lG留言可任食手切肥牛,肥牛唔肥,好岩我。出面有其他火锅配料、酱料和饮品。配料算多,一碟碟分好放雪柜,几整洁。饮品唔算好多选择。甜品系椰汁血燕。整体来说,食物好食,环境比较逼,店员有礼。

1951 浏览

首先任食鸡煲鸡煲要炒4次,每2分钟炒1次,自己炒呀!我们order唔辣,但店员主动同我们讲可另上辣酱,超好服务。鸡肉好滑,豆卜入味,麻辣酱好香。

店员主动帮我们影相。
农历新年能够食到咁新鲜的海鲜实在太正。

在FB或lG留言可任食手切肥牛,肥牛唔肥,好岩我。

甜品系椰汁血燕。

整体来说,食物好食,环境比较逼,店员有礼。
2023-01-24