餐厅: 凱悅軒
资讯:

2025-02-07 41 浏览
初三跟传统唔去拜年😅而且我觉得而家跟本越来越冇新年气氛。不如去饮个靓茶凯悦轩之前都有来过饮茶。唔经唔觉,而家$388一位,不过都多点心选择嘅,而且食物都算唔错😌应该系新年嘅菜牌😅,有好意头点心,好似发菜蚝豉粥,发菜鲮鱼球咁虾饺烧卖都系我最钟意嘅点心叉烧热腾腾好味😋虾饺皮薄馅靓蚝豉🦪粥都好重蚝豉味,发菜鲮鱼球同牛肉球就较普通,XO酱萝卜糕正在常常唔算突出上汤芥兰好嫩细细嘙正,又试了鲜虾炸云吞同肉松豆腐。觉得较出色嘅系桂花莲藕片,好爽脆好有桂花香味差唔多满座,只有两张吉枱最后一定要食甜品才完满,陈皮红豆沙同桂花糕都不过不失

虾饺烧卖都系我最钟意嘅点心

叉烧热腾腾好味😋

虾饺皮薄馅靓

差唔多满座,只有两张吉枱

最后一定要食甜品才完满,陈皮红豆沙同桂花糕都不过不失