2016-02-24 744 浏览
好几次系屋企外见到呢间哗鬼拉面的外卖电单车出现,终于我地决定叫一次外卖速递来试下,睇张外卖纸,有好多选择,系我选择困难证下,为有叫套餐(都谂左好耐至决定到叫乜)到外卖到左后,我发现佢地好好,热品还热品一袋,冻品还冻品一袋来包装的原只汁烧鱿鱼,好juice烧鸡肉沙律,虽然d鸡肉唔多,但一d都唔鞋,另个日式芝麻酱系另外有个外卖兜仔装住的,可自行加几多汁落个沙律道,非常good呀刺身沙律,都系因为跟餐的关系,d刺身粒唔算多,但算是新鲜的我叫的餐是有个汤乌冬的,而汤底我要左蕃茄汤底,外卖佢会一个碗内分开乌冬同汤,汤系底层,乌冬另有个胶碗放系上层,咁就唔怕送到客人手上时,d乌冬/面系汤内泡到烂晒,非常细心呀我的他叫了刺身饭,见到d刺身都好新鲜另个餐仲有两只饺子的,仲系热架套餐仲有饮品跟的;估唔到日餐做的外卖速递,质数都唔差,而且送餐时间也不耐,我地电话叫左后,半小时就到了(其实我矛问到大约几耐,但我估如果佢太多外卖订单,都会系电话讲要几耐的),终于多间外卖速递选择了

原只汁烧鱿鱼,好juice
刺身沙律,都系因为跟餐的关系,d刺身粒唔算多,但算是新鲜的
我的他叫了刺身饭,见到d刺身都好新鲜
另个餐仲有两只饺子的,仲系热架
套餐仲有饮品跟的;
2016-02-13
30 分钟 (外卖送餐)