实不相暪,本来我系想去习作,但奈何即兴去所以已经full了,咁啱路经佢,被佢嘅高楼底怀旧风吸引到,所以就决定一试佢佢有户外位置,可以带小动物嚟,pet friendly一赞 不过当日天气有啲热,所以都系拣咗室内其实餐点唔算太多,都系平常cafe有嘅嘢,今次点左一个素all day breakfast同一个亚麻籽bagel配蘑菇酱,再加一件芝麻切饼,同埋一杯冻latte、热姜蜂蜜咖啡☕️论卖点,全部都几靓仔,特别系咖啡!反而蛋糕失色啲,首先试咗个all day breakfast先,炒蛋炒菇都好味,最钟意系佢个沙律🥗,有士多啤梨好fresh而bagel包身应该无翻热所以系常温,有啲失望,但佢个酱好好味!蘑菇味好浓,加返分啦反而切饼就普通啲,食得出芝麻味,但应该落多咗鱼胶粉,口感带胶感咖啡方面,冻latte奶香滑加带苦嘅咖啡,即刻无少冰,饮到尾都唔系水!而朋友嘅姜蜂蜜咖啡都好味,如果无咁甜就再好啲

佢有户外位置,可以带小动物嚟,pet friendly一赞
不过当日天气有啲热,所以都系拣咗室内