餐厅: 牛奶冰室 (順福糧倉)
资讯:

2024-05-30 104 浏览
牛奶冰室嘅早餐好抵食🤝🏻不过好唔好食就见仁见智啦😂😂今次同小朋友两个人食一个蕃茄碎牛福面,早餐包饮品再加新出嘅芝士拉丝菠萝包$22,埋单都系$70有找!元朗区内都算平。讲吓拉丝菠萝包先,可以拣冻或热上,唔系好明冻食系点拉丝😂稳阵啲拣返热嘅,芝士系咸+菠萝包系甜😳感觉有啲奇怪,不过一试无妨😃但系佢个蕃茄肉酱福面就好一般,可能食唔惯福面比较生同硬😢又食唔到啲肉碎。。。蕃茄味都唔系好够,系胜在早餐包埋饮品、多士同炒蛋,价钱唔贵,不过质素一般。一坐低除咗有职员俾QR code落单,之后基本上冇乜人理你🥲想揾洗手液或者湿纸巾抹手都冇,服务有待改善,要去厕所又要出返门口转入商场,都几唔就脚。
牛奶冰室嘅早餐好抵食🤝🏻不过好唔好食就见仁见智啦😂😂