2019-01-31
劲耐冇食放题,同埋好想食刺身,所以即刻约朋友食放题,今次就试下食极尚大喜屋。刺身好新鲜同肥美,三文鱼好厚切,甜虾鲜甜,赤虾甘甜,北寄贝爽口。呢度既刺身太正,所以我地都忍唔住encore咗round。寿司方面,有好多唔同既选择,例如系平时放题好少见既拖罗同海胆,呢度都有,而且味道唔错。特色寿司,例如系极寿司(海胆吞拿鱼碎),亦唔错,唔会觉得腥。例牌必嗌既炒牛柳粒烧物梗系要嗌牛舌同帆立贝,烧帆立贝真系好好味,又encore咗转!炸物方面,有我至爱既芝麻鸡翼,外脆内嫩,炸猫山王亦非常唔错,榴梿味好浓!饮品选择唔算特别多,但呢款梨汁真系第一次见,唔会太甜,几好饮。甜品有Haagen Dazs或者Movenpick拣😍,我拣咗后者既士多啤梨味,酸酸地,唔系平时食既假士多啤梨味
例牌必嗌既炒牛柳粒