2020-01-04 40 浏览
第一次试滚得栈之前已经听过深井有分店 估唔到油麻地都有开设分店 分店地点好方便 地铁站一出望去对面就系啦 职员都好亲切 服务十分周到 火锅汤底有好多种选择 我地就简左潮州汤底拼番茄莞茜豆腐汤底🍅 汤底清清地 番茄个边酸酸甜甜 好开胃 衬埋火锅配料真系好夹叫左竹蔗水 好少见咁大壶 竹蔗水味道清甜 足够三个人饮 清热下火 绝对系火锅既必叫之选📌招牌手切牛颈脊牛颈脊雪花分布平均 色泽呈鲜红 卖相已经好吸引 入口十分嫩滑 味道香浓 必食📌自制象拔蚌丸同梅菜猪肉饺象拔蚌丸是自家新鲜制造 里面包著象拔蚌颗粒 爽口弹牙 十分鲜甜📌梅菜猪肉饺子🥟好特别 系手工制作 粒粒都好饱满 用料都好新鲜 味道丰富 📌美国桶蚝超级推介✨☺ 好大只 就算煮完都无缩到水 肉质肥美饱满 好有蚝味 花枝片 好厚肉 食落好爽口 滚得栈提供多种款唔同既配料 丸类 鱼柳 鸡肉 面食 蔬菜等都一应俱全 连熟食 好似脆皮咕噜肉同生炒糯米饭🍚都有 大部分配料都可以简半份 就算两个人聚会打边炉都唔洗怕试得唔多野🥳

📌招牌手切牛颈脊

📌自制象拔蚌丸同梅菜猪肉饺