2020-07-07 136 浏览
时代嘅转变无论几大,都希望你嘅初心唔会转变。初心亦都同样适用于呢间位于大埔嘅Homeland,几个年青人凭藉住佢哋嘅努力,开咗呢间象征佢哋屋企嘅餐厅。6点钟已经排晒队,唔知味道又点呢?蒜香辣椒炒活蚬活蚬粒粒都涨卜卜,而且份量都唔少,活蚬好鲜甜而且蒜香味浓,少少辣够晒惹味。Egg Benedict呢份餐真系好抵食!CP值超高!英式松饼上面有烟三文鱼同蛋,蛋黄当然系流心架啦。而配菜除咗有沙律菜,仲有烟三文鱼、牛油果、烟肉、肠仔、车厘茄等等,份量够晒多,够晒抵食!香煎西班牙伊比利亚猪肩肉平时食扒,M佬都会好sweet咁帮我切好,而猪肩肉肥瘦分布适中,肉质软腍,猪香浓郁!配上薯蓉同配菜,咁就唔会太heavy啦!(记住Like同Share畀朋友)By A姐M佬 玩乐日记 www.aandmdiary.com

香煎西班牙伊比利亚猪肩肉

(记住Like同Share畀朋友)

2020-07-05