2023-03-22 20 浏览
上星期收工之后决定同朋友chill下饮下野,所以去LKF,顺便去间bar打下卡😆今次去呢间bar科技感十足特别想讲下个环境,相当有空间感,灯同埋装修都系有一种未来科技感,灯会不停转色,座位舒适,而且座位上嘅灯系会跟住音乐而闪烁。音乐唔会太嘈吵,听住音乐,系时候饮番杯Daquiri:Rum酒base,我唔想饮太烈嘅酒而嗌嘅,我向店员查询有乜嘢果味重嘅cocktail之后,佢推介俾我,而且根据我嘅口味,调配热情果味畀我,比较易入口,带甜味戎春: signature cocktail 之一,系一款中国嘅白酒,比较烈,加上细心切好嘅柠檬片,柠檬片坠入白酒后,味道越饮越浓,满足咗我个位酒鬼朋友整体嚟讲体验几好,员工友善有礼,放工之后想同朋友去影下相hea下系唔错嘅选择