好耐都未试过食大排档啦🆙今次嚟到呢间系熟食中心入面,得室外嘅大排档,仲有得任食小抄添😍我就拣咗sᴇᴛ ᴀ,野食款式超多,限时内有得无限食食食,好特别嘅一个体验🤭一早个时无咩客人~眨吓眼就坐满人了🤭 听到话有好多枱都系佢哋嘅熟客仔🤫1️⃣ 豉油皇新鲜鹅肠🦢蛋白质含量极高嘅鹅肠好吸引😆 底下仲有劲多芽菜同少量韭黄, 嗦哂啲汁好入味😌我就钟意将啲芽菜同鹅肠夹埋一齐食,芽菜爽脆,鹅肠干净有嚼劲😏2️⃣ 海盐香煎和牛粒🥩全熟嘅和牛粒的的骰骰,配上海盐味,咸咸哋好好过瘾几好食😳 一啖一粒好快清哂了🙈3️⃣ 菠萝拔丝咕噜肉🐷经典嘅咕噜肉当然就不可缺少啦,橙红色嘅肉极诱人😍望住浓度十足嘅拔丝酱汁真系流哂口水🤤 咕噜肉嘅皮又薄又脆,内里嘅肉嫩嫩的,而菠萝就酸酸甜甜好开胃🍍 唔嗌就走宝啦💸4️⃣ 香辣新鲜鱼皮🐟鱼皮真系好少有得食,呢度见到有真系非常正😏 鱼皮望落晶莹剔透,咬落去新鲜又爽口😚 仲超级ǫ弹添😛 我呢个鱼皮都真系有些少咁多辣,真系要食得辣先好嗌呀🥺5️⃣ 饮品🥤饮品都包括在内㗎😳 我就嗌咗茶同埋起泡水🤣
好耐都未试过食大排档啦🆙

一早个时无咩客人~
眨吓眼就坐满人了🤭 听到话有好多枱都系佢哋嘅熟客仔🤫

1️⃣ 豉油皇新鲜鹅肠🦢