2009-06-11 6 浏览
一入到餐厅,感到环境很好,d sofa位好舒服,楼底好高,一d都唔焗束。明知我们食量不大,所以一行四人叫了三个main dish。Spinning salad 真系有d做作,但好在表演的witress笑容搭够都几有趣。沙律有好香的碎蛋,又够冻,只是不太喜欢他们用千岛酱做dressing。嚟到这里当然要食佢的 Prime rib 啦, 少食牛的我都觉得佢几好食,有牛鲜味但又唔会太苏。但个羊鞍就比较失望,缺乏羊的香味而且过度腌肉,太咸了。另外个鲈鱼就唔错。side-dish yorkside pudding 都常可以跟牛扒都match到。 气氛环境一流,但食物只系一般可以接受,可能系保持一般美国餐厅的水准!?只 重外表而莫视食物的真味!整体来说,以地方,装修来说,晚餐$400算抵。但以食 物质素个人认为就不值啦!如果再有折扣都可再一试。If not......我宁愿尝试其他美食啦!

明知我们食量不大,所以一行四人叫了三个main dish。

但个羊鞍就比较失望,缺乏羊的香味而且过度腌肉,太咸了。

另外个鲈鱼就唔错。

重外表而莫视食物的真味!
整体来说,以地方,装修来说,晚餐$400算抵。但以食
物质素个人认为就不值啦!
Spinning Salad
Prime rid, OK la.
Dishssss
2009-06-10
$350 (其他)
Spinning Salad