同屋企人去咗利舞台乐天皇朝 ,呢度环境好靓位置又阔落,仲见到隔篱枱带咗日本朋友喺度食饭,呢度服务周到,非常唔错招牌原味小笼包(6粒)呢个小笼包一上枱出晒烟,好够热,而且包得好好入边好多肉汁,个皮和太厚,但又唔会一夹就烂,啱啱好无锡鲜肉锅贴(3粒)锅贴虽然得三只,但系好大同埋皮薄馅靓好多肉醋酱海蜇头海蜇头,食落非常之爽,仲有酸酸哋嘅醋酱下便仲有爽脆青瓜,非常之夹云吞鸡(半)云吞鸡半只都份量好大,鸡髀同鸡翼都好嫩滑,仲有大量鸡胸肉,个鸡汤清得来好有鲜鸡味,感觉都几补身入边仲有好大粒云吞,食完真系饱饱地肉碎榄菜干煸四季豆呢个四季豆少少辣,拌埋啲肉碎,榄菜干,𠮶四季豆好惹味桃胶红枣桂圆汤非常之滋润秋天食啱晒,有桃胶养颜,又有红枣桂圆滋补,识落唔太甜仲好有口感🍱乐天皇朝 (利舞台广场) (铜锣湾)📍铜锣湾波斯富街99号利舞台广场16楼A号舖

招牌原味小笼包(6粒)

无锡鲜肉锅贴(3粒)
锅贴虽然得三只,但系好大同埋皮薄馅靓好多肉

醋酱海蜇头

云吞鸡(半)

肉碎榄菜干煸四季豆
呢个四季豆少少辣,拌埋啲肉碎,榄菜干,𠮶四季豆好惹味

桃胶红枣桂圆汤

🍱乐天皇朝 (利舞台广场) (铜锣湾)
📍铜锣湾波斯富街99号利舞台广场16楼A号舖