2024-05-02 156 浏览
好耐无食过炸鸡所以同朋友嚟咗利舞台呢间Dodam Chicken 发现呢度炸鸡嘅种类好多 除此之外仲有烤鸡拣 啱晒唔想咁热气嘅人食辣卡邦尼Rose炒年糕Rose姐系玫瑰酱 但其实系指用蕃茄酱同忌廉去炒 而炒出嚟嘅颜色偏粉红色所以先叫玫瑰酱炒年糕 当中系无落到玫瑰的 之前一直想试下今日终于试到! 年糕好烟靭同炒得好入味 仲有烟肉 鱼糕 宽粉等配菜 食落都唔会好辣 无骨黄金咸蛋脆鸡 (半份)半份嘅份量已经好多 鸡肉好嫩滑好juicy! 食落好浓咸蛋黄味 而且无骨啱晒我呢d懒人食 一啖一旧好方便腌萝卜炸鸡食耐咗会觉得有少少咸 呢个时候附送嘅腌萝卜就大派用场 食落酸酸地咁好解腻Yuja Yogurt Smoothie柚子乳酪沙冰口感好顺滑 饮落好清新 同埋好大杯!

辣卡邦尼Rose炒年糕

无骨黄金咸蛋脆鸡 (半份)

腌萝卜

Yuja Yogurt Smoothie
柚子乳酪沙冰口感好顺滑 饮落好清新 同埋好大杯!