2018-05-09 203 浏览
估唔到200多元就可以食到咁多选择的放题, 饮品款式多不在话下,而且仲有热饮,热饮柜内有热维他奶同埋茶类饮品,真系非常少有, 冬天嚟食就更加啱晒, 吧枱柜仲有几款自己斟的饮品,有蜂蜜柚子汁、苹果汁等等,净系饮品已经多到难以选择!除咗可以剔纸仔叫野食之外 ,仲有吧台食物, 主要有海鲜,好似海虾、青口和大大只的响螺 ,生果亦有很多款,甜品柜内的甜品款式又多又colourful,真的很吸睛!刺身款式几乎一般放题有嘅佢都有,而且样样都好新鲜,马刀贝爽口弹牙,好正。寿司就真系做得非常的骰, 不论系牛油果软壳蟹卷,鳗鱼卷物 或是和牛卷物, 以及一款水晶芒果虾卷,都做得相当精致, 尤其水晶芒果虾卷,口感就更加特别,好有层次,外皮 系水晶皮好精莹通透,食落好清新。炸芝麻鸡翅,有少少辣味, 但系 外皮炸得好香脆,食落香口惹味。烧牛舌都算几厚切,烧得香口,食落好弹牙, 有啲咬口,唔会干争争,好满足。盐烧大虾, 真系好大只,有成只手掌咁大,食放题有咁大只嘅虾,真系第一次见, 而且食落好弹牙好新鲜,唔会有任何霉嘅感觉,好好味!饭后生果,菠萝同蜜瓜都非常鲜甜,正好为呢餐放题解一解肥腻嘅感觉。

2018-05-07
  • 炸鸡翼烧牛舌盐烧大虾