2023-06-30
再次同朋友食早餐,上次食完好食今次再食过,亦有新的惊喜😍女仔都系钟意样样野食少少,Bakery 4 Sides 套餐就好岩我,可以自由选择4-6款食物。第一样就系给大家可以选择两款面包,我今次拣左杂谷种子酸种面包和酸种奶油包,虽然我食面包系会配咖啡,但系我都觉得有啲干干地,今次就加左橙味个酱 (+$10),配酸种奶油面包好好味😋,果酱唔会太甜又好香橙🍊味木鱼蟹膏炒蛋,加左蟹膏 入去一齐炒好够味,我好钟意蟹膏个种味道。🌿士多啤梨配牛油果酱(+$28) 出于好奇心,就决定试下尼个佢,系自家制牛油果酱,入面加左芫茜,好淡的芫茜味,但系好神奇地唔难食,味道好清新😂焗紫薯 紫薯上面加左一层蜜糖去到烹调,甜甜地希腊乳酪 乳酪入面加左蜜糖,上面加左,脆脆球球和一些果干,甜度岩岩好香辣蟹膏多士 一上枱已经好香,系十分大份,我觉得好好味,下次都仲会继续叫👍🏼猪肋骨 (+$30)系另外加钱配 ,$30有5条咁多!朋友话好肉好好味,加埋黑白芝麻,仲十分香口!MILK CHOCOLATE 牛奶朱古力上面加左,朱古力脆脆,朋友话有层次!Latte 热咖啡☕️系有配蓝莓🫐干,咖啡师好细心地教导,可以食左
🌿士多啤梨配牛油果酱(+$28)
焗紫薯
紫薯上面加左一层蜜糖去到烹调,甜甜地
希腊乳酪
乳酪入面加左蜜糖,上面加左,脆脆球球和一些果干,甜度岩岩好
香辣蟹膏多士
猪肋骨 (+$30)
MILK CHOCOLATE
牛奶朱古力上面加左,朱古力脆脆,朋友话有层次!
Latte
热咖啡☕️系有配蓝莓🫐干,咖啡师好细心地教导,可以食左蓝莓干再饮咖啡,会有更丰富的层次!