餐厅: 叁茶陸飯
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2019-05-02 273 浏览
话说女朋友👸🏼在荃湾番工,出去接佢收工,佢话攰攰地,就打算系荃湾揾下有咩食🤔行行下就见到「8咪半」呢个商场,女朋友问,呢间野个名甘搞笑既?!五知食咩呢,于是就决定一试👍🏻当时可能系夜晚8:30左右,五驶等位,一拎飞就入得啦(BTW, 餐厅有得用Apps拎飞架,减省排队时间)打开餐牌😍哗,样样都好吸引,谂左好耐先决定好叫咩食芝士蘑菇鸡翼,几特别,好多蘑菇碎系入面,一碟有4只,每人2只岩岩好台湾食品无理由五食花枝丸,情有独钟😂所以叫左台湾花枝丸,一碟有5粒,我食左3粒😋有小小蜜糖系面,甜甜地,OK为左试多些五同既食饭,我地就叫左个肉燥排骨面,肉燥面几好食,排骨略嫌炸得五够,可能冻左小小👸🏼钟意食辣,所以叫左酱爆鸡丁,一大碟👍🏻份量超多,可以再辣D饮品几特别,于是一人叫左一杯野饮,分别系双莓海盐芝士奶盖同芒果海盐芝士奶盖,海盐配奶盖感觉好特别,咸咸地,mix埋双莓仲正👍🏻远超芒果食饱饱,为食既我梗系叫埋黑糖芋圆仙草冻1号啦,可惜五够冻,美中不足整体来说,叁茶陆饭值得再黎,新潮既台式餐厅
行行下就见到「8咪半」呢个商场,

打开餐牌😍哗,样样都好吸引,谂左好耐先决定好叫咩食
芝士蘑菇鸡翼

台湾花枝丸

肉燥排骨面

酱爆鸡丁

双莓海盐芝奶盖士
芒果海盐芝士奶盖

黑糖芋圆仙草冻1号

整体来说,叁茶陆饭值得再黎,新潮既台式餐厅
2019-04-30
芝士蘑菇鸡翼